Всім привіт!
Роблячи у себе на балконні генеральний порядок знайшлося багато ВелоТоварів які просто мені непотрібні )
І так:
1) Б\у велошолом Longus (L/XL). Ціна: 99 грн. (користувався декілька раз)
2) Б\у педали (топталки) Wellgo. Ціна: 49 грн. (привезли мені з Німеччини)
3) Б\у джерсі для мотокросу. Ціна: 49 грн. (так як джерсі легеньке я використовув його у даунхілі, підійде людині зростом 180-200см)
4) Б\у рюкзак JanSport. Ціна: 29 грн. (якісний рюкзачок, замки та шви вічні)
5) ПРОДАНІ, Б\у окуляри ТСМ. Ціна: 29 грн. (декілька раз користувався но так і не привик доних)
6) Б\у задній дисковий тормоз: ручка - Longus, тросік - noname, рубашка червона та біла - Spelli, калипер - noname. Ціна: 29 грн. (калипер барахлить)
7) Б\у шини та камери: Schwalbe Nobby Nic Evo 26x2 4 , Kelly's Cobra 26x2.0 , та китайські камери (можливо пробиті). Ціна: 29 грн за дві шини та камери
8) Новенька каретка Kenli. Ціна: 29 грн. (купив а непригодилась)
9) Новенькі светоотражателі (катафото). Ціна: сочок 1 літра (купив а непригодились)
10) Новенькі алюмінієві проставочні кільця в рульову колонку. Ціна: сочок 1 літра (купив а непригодились)
11) Новенький ексцентрик та перехідник на ротор, та б\у якісь болтики. Ціна: сочок 1 літра (купив а непригодились)
Звязок: 068 33 27 111 , velorunok@ukr.net , ЛС
Місце знаходження: Львівська обл. м. Дрогобич
Доставка: "Новая почта", "Автолюкс", Інтайм, или другая служба доставки по Вашему выбору. Оплата доставки – за Ваш счет (15-30грн)